Levertijd
De meeste artikelen zijn op voorraad en worden na betaling zo snel mogelijk, doorgaans binnen 1-2 werkdagen verzonden. Indien wij een artikel speciaal voor u moeten maken, met een eigen ontwerp, dan is de levertijd 1-5 werkdagen. Levering vindt plaats op het door de klant opgegeven afleveradres.

Afhalen
Alle bestellingen kunnen kosteloos worden afgehaald in Boxtel. Adres: Lierenbout 39. Ophalen kan alleen na het maken van een afspraak.

Verzendkosten PostNL
Enveloppe: €3,00
Brievenbuspost €4,50 incl track&trace
Pakketpost €7,25 incl track&trace

Retourneren
Op maat gemaakte artikelen kunnen niet geretourneerd worden, tenzij er een artikel geleverd is dat niet conform bestelling is.

Overige artikelen: U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de bestelling te annuleren of retour te zenden. De retourperiode eindigt 14 dagen nadat u het product heeft ontvangen. Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren. Het pakket dient op een traceerbare wijze terug gezonden te worden.

De kosten van retourneren zijn voor jezelf. Na ontvangst van de producten betelen wij binnen 3 werkdagen terug, exclusief de verzendkosten.